Senatorul Marcu a demisionat din Parlament

Gheorghe Marcu în Senatul României
Gheorghe Marcu în Senatul României

Senatorul social democrat Gheorghe Marcu a demisionat, luni, din Parlament. Fostul preşedinte al PSD Botoşani şi-a anunţat plecarea din Senat, ca urmare a faptului că, începând de joi, el devine vicepreşedinte al Comisiie Naţionale de Valori Mobiliare.

Domnule presedinte, stimati colegi, subsemnatul Gheorghe Marcu, senator al Partidului Social Democrat in colegiul uninominal, numarul 1 Dorohoi – Flamanzi, din circumscriptia electorala numarul 7, judetul Botosani, va rog sa luati act de demisia mea din functia de senator al Romaniei incepand cu data de 4 noiembrie 2012. Solicit aceasta pentru a evita starea de incompatibilitate ca urmare a faptului ca din 5 noiembrie 2012 imi voi incepe mandatul de vicepresedinte a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Stimati colegi, m-am simtit onorat de faptul ca am fost coleg cu dumneavoastra si pentru aceasta va multumesc mult. Succes si sanatate tuturor!”, a declarat, în faţa colegilor săi, Gheorghe Marcu.

One thought on “Senatorul Marcu a demisionat din Parlament

  1. Mare pierdere domnilor, un mucegait care nu a facut nimic concret pentru orasul nostru in atatia ani cat a ros fotoliile in Parlament.
    Duca-se invartindu-se!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *