Incendiatorii de maşini atacă din nou! Victimă: administratorul de la HSR

incendiu masina juncanaru Un nou incendiu de autoturism a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Botoşani. O maşină de lux, care aparţine administratorul societăţii Hi Speed Recovery (HSR), a fost incendiată în timp ce era parcată pe strada General Gheorghe Avramescu, în apropiere de strada Dreptăţii.

Maşina, Audi Allroad, achiziţionată în leasing, este înmatriculată pe HSR, însă era condusă de Iulian Juncănaru, administratorul firmei.

incendiu masina juncanaru De patru zile, acesta este plecat din localitate, iar maşina era parcate pe o alee.

Marţi seară, în jurul orei 23.00, aceasta a fost găsită incendiată. Cel mai probabil este vorba de un nou atac al incendiatorilor de maşini, care au pus focul în partea din faţă a maşinii, în zona bordului şi a motorului.

Pompierii şi poliţiştii au ajuns la faţa locului. Focul a fost stins repede, însă oamenii legii urmează să stabilească cine a dat foc maşinii.

incendiu masina juncanaru Poliţia a fost sesizată cu privire la incendierea unui autoturism. La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Poliţia municipiului Botoşani, care, împreună cu colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, încearcă să stabilească cauza incendiului„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Anca Silion Aramă.

Aceasta este cea de-a noua maşină incendiată în 2012.

8 thoughts on “Incendiatorii de maşini atacă din nou! Victimă: administratorul de la HSR

  1. daca nu se gaseste un „tap ispasitor” , ascesta va fi un semnal ca e liber la facut dreptate singur, mai trebuie si liber la arme…

  2. Asa-i trebuie..Dar cand facea p*** mare….din ridicatul masinilor , era bine ..nu ???? Sa-i dea D-zeu sanatate alui de ia dat foc….si sa-l prinda la Sf Asteapta !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *