Hotel Belvedere şi agenţiaTravis Tourism le prezintă antreprenorilor din Botoşani cele mai avantajoase metode de gestionare a bugetului de călătorii de afaceri

hotel belvedere botosaniHotel Belvedere şi agenţia Travis Tourism – Divizia Corporate şi Evenimente organizează, joi, 1 noiembrie 2012, începând cu ora 11:00, la Hotel Belvedere Botoşani o sesiune de prezentare a avantajelor de care pot profita entităţile comerciale prin organizarea riguroasă a bugetului lor destinat călătoriilor de afaceri.

Prezentarea va avea ca puncte principale prezentarea facilităţilor unui hotel destinat oamenilor de afaceri pornind de la cazul concret al Hotelului Belvedere din Botoşani, şi va continua cu expunerea reprezentantului agenţiei Travis Tourism, George-Alin Pătru, a celor mai simple metode de eficientizare a cheltuielilor de călătorie ale angajaţilor unei companii care conştientizează importanţa acestora.

Travis Tourism, înfiinţată în anul 2002, este una dintre cele mai importante agenţii de turism business din România şi lider regional  în zona Moldovei pe segmentul turismului de afaceri. Prin sediile sale operaţionale de la Iaşi şi Bucureşti şi prin reprezentanţii săi permanenţi la Chişinău, agenţia oferă servicii complete de turism individual şi corporate, emitere bilete de avion, închiriere de autovehicule şi autocare din flota proprie, organizare de evenimente şi congrese.

Hotelul Belvedere este situat în centrul municipiului Botoşani şi îmbină cu succes eleganţa clasică şi confortul tehnologiei moderne. Hotelul a fost extins de curând, prin fonduri europene, cu o clădire modernă, oferind la ora actuală spații de cazare clasificate la trei și patru stele, precum şi un centru SPA. Astfel, Belvedere a devenit un hotel perfect adaptat atât cerinţelor oamenilor de afaceri cât şi turiştilor individuali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *