Iubita fotbalistului Andrei Poverlovici de la FC Botoşani, desemnată cea mai sexy mamică

Iubita fotbalistului de la FC Botoşani, Andrei Poverlovici, a fost desemnată “Cea mai sexy mamică” într-un concurs de la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.
Marina Pasenciuc, în vârstă de 28 de ani, este din Cluj şi are două fetiţe: Oana de 6 ani şi Karina de 8 ani.
Ea a fost premiată, luni,  pe platoul de filmare al emisiunii de la Bucureşti cu un inel cu 3 diamante, e excursie la un spa de lux de 5 stele din afara ţării, unde Marina va fi însoţită de o prietenă care va beneficia de aceleaşi tratamente şi o maşina la scară cu şofer. 
În plus, tânăra va face un shooting professional pentru o revistă

One thought on “Iubita fotbalistului Andrei Poverlovici de la FC Botoşani, desemnată cea mai sexy mamică

  1. oare merita ???????? sa fim seriosi voi sti ce inseamna mamica ??????? dar sexy ? cum se impaca una cu cealalta,oare nu era mai corect cea mai atragatoare mamica,nu avea legatura cu eroticul, Marina ,nu mi-a placut,mi-a facut scarba poza in care apare alaturi de fetitele sale cu tigara in mana,fi-ti seriosi d-le ,ce sexy ? poate vulgara…….cum a promovat asa de la o femeie simpla de cartier muncitoresc,fara studii,fara loc de munca, asta numai ea stie , dar noi nu suntem orbi, o vedem asa cum este banala,pacat ca adevaratele doamne speciale,au trecut in umbra aranjamentelor facute de voi,…rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *