Maria Ţiprigan către guvernanţi: Dacă nu mai eşalonează plăţile şi anulează ordonanţa de Guvern, îi votează tot învăţământul

Maria Tiprigan, liderul SIP Botosani
Maria Tiprigan, liderul SIP Botosani

Liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, Maria Ţiprigan, susţine că dascălii botoşăneni îşi merită soarta atunci când este vorba de primirea unor drepturi salariale. Aceasta spune că la ultima acţiune de protest organizată pe plan local, unde principala nemulţumire a ţinut de eşalonarea drepturilor salariale câştigate în instanţă, doar zece cadre didactice din sindicat şi-au strigat nemulţumirea în stradă.

Avem ce merităm. Când i-am chemat la grevă, din 3500 de membri am ieşit zece în stradă„, a spus Maria Ţiprigan.

Liderul SIP mai crede că Guvernul Ponta ar putea anula, până la alegerile din decembrie, acea ordonanţă.

Dacă nu mai eşalonează plăţile şi anulează ordonanţa de Guvern, îi votează tot învăţământul. Să nu mai luăm bani în tranşe până în 2016„, a adăugat Ţiprigan.

2 thoughts on “Maria Ţiprigan către guvernanţi: Dacă nu mai eşalonează plăţile şi anulează ordonanţa de Guvern, îi votează tot învăţământul

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Stimata doamna profesorii l-au votat in masa pe Basescu,sa suporte.USL are de platit datoriile facute de cei pe care i-ati ales.Va multumiti cu o galeata si un mop?Vi le da ARD -ul pana in 9 decembrie ca si asa scoala scoate tampiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *