Preşedintele CJ, acuzat de consilierii judeţeni că a alocat bani din buget pentru campania electorală a USL

sedinta cjPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a fost acuzat de consilierii judeţeni ai PDL că a alocat, printr-o recentă rectificare bugetară, bani pentru publicitate, cu scopul de a face campanie electorală USL. Gabriel Alecsandru a criticat faptul că s-au alocat 60.000 lei pentru deplasări şi pentru publicitate exact înaintea campaniei electorale. Consilierul judeţean a acuzat, de asemenea, că la Târgul Agro-Zoo, organizat tot cu bani de la Consiliul Judeţean, nu s-a văzut decât o acţiune de lansare a candidaţilor USL.

Văd 30.000 lei alocaţi pentru deplasări interne, pentru că vine campania electorală şi v-aţi gândit că trebuie să aveţi bani de deplasări, văd 30.000 lei pentru reclamă şi publicitate şi 130.000 lei pentru distracţii. Sunt 2 miliarde lei vechi pentru campania electorală a USL. La Târgul Agro-Zoo nu s-a văzut decât o lansare a candidaţilor USL. Inclusiv în invitaţia trimisă scria Florin Ţurcanu şi echipa USL„, a spus Alecsandru.

Nemulţumit de acuzele aduse, Florin Ţurcanu i-a răspuns: „Puteai să vii şi tu, cine te opreşte?”

2 thoughts on “Preşedintele CJ, acuzat de consilierii judeţeni că a alocat bani din buget pentru campania electorală a USL

  1. Daca as fi politician (din fericire nu sunt), m-as prezenta la toate evenimentele pentru care s-au alocat azi bani. Si as face tot ce fac cei de la Putere. Urca ei pe scena, urc si eu! Sau cei din Opozitie, mai corect… Fac baie de multime (si asta teoretica, la vremea naspa de afara), programam o „balaceala” generala. Si tot asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *