Un consilier judeţean i-a cerut lui Florin Ţurcanu să aloce bani pentru şcoli, nu pentru distracţii. Află amănunte!

Florin Bulgaru
Florin Bulgaru

Consilierul judeţean Florin Bulgaru i-a cerut preşedintelului Consiliului Judeţean să aloce fonduri pentru Liceul Şendriceni, nu pentru distracţii. El a motivat că Liceul din Şendriceni, unde a învăţat şi Florin Ţurcanu, stă de ani de zile fără căldură, iar copiii sunt nevoiţi să fie duşi pe la alte unităţi de învăţământ ca să înveţe în condiţii decente. Bulgaru a propus să fie făcut un amendament, iar cei 130.000 lei alocaţi de Consiliul Judeţean pentru organizarea unor manifestări în judeţ, să fie direcţionaţi către unitatea de învăţământ din Şendriceni.

Să dăm aceşti bani Liceului Şendriceni şi să ajutăm prin alocarea acestor sume Consiliul Local Şendriceni. Liceul Şendriceni este o emblemă a învăţământului botoşănean. Cred că acolo a fost învăţat, şi vă rog să mă corectaţi, şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean. Acolo sunt probleme foarte mari şi se poate spune că este pus în pericol actul de învăţământ. Copiii îngheaţă de frig şi aveţi posibilitatea, domnule preşedinte, să mulţumiţi celor care v-au educat şi v-au iniţiat. Şi vorba aia: aţi ajuns preşedintele CJ. Să dăm posibilitatea şi altor copii să fie educaţi în acest sens„, a spus Florin Bulgaru consilierilor judeţeni.

Iritat de cele spuse, preşedintele CJ i-a răspuns: „V-am rugat să nu faceţi spectacol, pentru că transmitem şedinţa în direct. Trebuie să respectăm electoratul. Aţi fost aleşi, primiţi indemnizaţie din bani publici şi, vă rog frumos, să nu vă daţi în spectacol”.

La scurt timp, Ţurcanu a adăugat că CJ nu poate aloca bani către o unitate de învăţământ, însă pe 8 noiembrie va aloca fonduri către Primăria Şendriceni, pentru a putea fi plătite datoriile liceului din localitate.

3 thoughts on “Un consilier judeţean i-a cerut lui Florin Ţurcanu să aloce bani pentru şcoli, nu pentru distracţii. Află amănunte!

  1. In sfarsit mai sunt si oameni care spun lucrurilor pe nume…chiar daca adevarul supara.
    Mai sunt si alte scoli unde este frig…FRIG BINE- cele cu incalzire pe lemn mai ales…LA 10-12 grade in clase ce lectii se pot face ?La sanatatea copiilor
    se gandeste cineva?

  2. M-ati zapacit cu SENDRICENIUL asta frate…….. alt liceu mai e in judeteul asta care are nevoie de cate ceva? de 500 de ani aceeasi eterna problema sendricenii in frig……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *