Seful Politiei Botosani cere ca elevii sa poarte uniforme in scoli

 Seful Politiei Botosani a cerut conducerii Inspectoratului Scolar Judetean, in cadrul unei sedinte care a avut loc la Prefectura, sa ia masuri in privinta tinutei elevilor in scoli. Cristian Cucoreanu a spus ca elevii ar trebui sa poarte semne distinctive sau uniforme scolare pentru a putea fi identificati. El a motivat ca majoritatea infractiunilor in scoli sunt comise tot de infractori minori, de aceeasi varsta cu elevii care sunt in scoli.

Personalul scolilor nu poate sa-I distinga, pentru ca intra oricine in scoala. Au fost cazuri inclusive cu arme albe. Cer sa se faca acest demers impreuna cu Inspectoratul Scolar”, a spus Cucoreanu.

4 thoughts on “Seful Politiei Botosani cere ca elevii sa poarte uniforme in scoli

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Eu zic sa le implantam niste cipuri. Domnule sef al politiei se pare ca esti putin depasit.

  2. Este o ideie excelenta. Elevul trebuie sa se deosebeasca de alti adolescenti si una din solutii ar fi uniforma. Vremea mofturilor unor parinti si a unor
    ,,loaze” a trecut.

  3. TOVARASE buna ideia, iar pentru clasa muncitoare salopete si halate dar ce facem cu somerii si pensionarii? As avea si o alta propunere mai ieftina : crotalierea iar fiecare liceu sau scoala sa aiba o anumita culoare ca tot au ei gauri facute pentru cercei si piercinguri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *