Ţurcanu vrea să ia utilaje în leasing pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean vrea să doteze Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri cu utilaje de deszăpezire, dar şi utilaje pentru repararea străzilor. Florin Ţurcanu vrea să achiziţioneze aceste utilaje prin leasing. El spune că se doreşte ca pe viitor activitatea de deszăpezire, dar şi de refacere a străzilor să fie făcută de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri şi să nu se mai apeleze la firme private.

Vom da bani în avans Direcţiei de Drumuri să-şi facă leasing şi să cumpere autogredere, buldoexcavator, două camioane şi maşini. Trebuie să avem şi noi. Nu putem sta la mâna altora. Uşor, uşor voi dota Direcţia de Drumuri, pentru a nu mai depinde de firmele private pentru deszpăzire şi alte intervenţii„, a spus Ţurcanu.

Acesta vrea să facă şi o staţie de asfalt la DJDP, dar şi o staţie de sortare a prundişului.

One thought on “Ţurcanu vrea să ia utilaje în leasing pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri

  1. Daca s-a constatat ca este mai sigur si mai ieftin ca lucrarile de dezapezire si cele pentru reparatii curente sa fie executate de catre Directia de drumuri si poduri – si asa este – atunci hotarirea Consiliului Judetean Botosani din 1998 sau 99 a fost una total eronata.De ce? Pentru ca atunci functiona o societate de profil a consiliului judetean care avea in dotare utilaje si echipamente specifice lucrarilor la drumuri si poduri, insa fostul presedinte Aniculaese a privatizat-o fara cricnire. Cu acest prilej, consiliul a pierdut si unele cladiri, terenuri, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *