Bătrân bătut măr de trei tineri pentru bani

catuse pe mainiTrei tineri au bătut un bătrân pentru a-l determina să spună unde ţine banii ascunşi. În noaptea de 23 spre 24 octombrie, în jurul orei 01.00,  Marin Florin V., de 20 ani, împreună cu P. D., de 17 ani, ambii din comuna Ibanesti, s-au deplasat la locuința lui Ioan B., de 80 ani, din localitatea Ibănești, pentru a-i sustrage acestuia bani. Prin exercitarea de acte de violență, suspecţii au încercat să determine victima să spună unde deține banii din pensie, activitatea infracțională fiind abandonată de către cei doi sub rezerva revenirii în noaptea următoare.

Astfel, în noaptea următoare, în jurul orelor 22.00, cei doi suspecţi însoțiți și de către R. G., de 16 ani,  s-au deplasat la locuința aceleiași victime unde prin exercitarea de acte de violență au încercat să sustragă din nou bani, însă având în vedere că partea vătămată nu a recunoscut existența în casă a unor astfel de bunuri, au abandonat activitatea infracțională.

 Față de suspecţii P. D. și Marin Florin V. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia urmând a fi prezentați Judecătoriei Dorohoi în vederea emiterii mandatelor de arestare preventive, iar față de R. G. măsura de obligare de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *