Botoşăneanul Petru Mircea, un văduv plin de bani! Vezi cât are în cont fostul soţ al Mădălinei Manole

 

Petru Mircea si Madalina Manole
Foto: nefiltrat.ro

Botoşăneanul Petru Mircea, sotul regretatei Madalina Manole este departe de a fi un om sarac. Barbatul are un mic business care, in ciuda crizei, ii merge din ce in ce mai bine, scrie nefiltrat.ro.

Acuzat de parintii Madalinei ca a trait toata viata pe banii fiicei lor, Petru Mircea pare sa se descurce destul de bine in afaceri. Barbatul este proprietarul unei firme care asigura suport sonor la evenimente, “Mircea Sunet SRL”, care, conform datelor de la Ministerul Finantelor, merge destul de bine. Astfel, in anul 2011, firma lui Petru Mircea a avut o cifra de afaceri de aproape jumatate de miliard de lei vechi, din care a ramas cu un profit de aproape 300 de milioane. Un alt lucru este interesant la bilantul pe care Puiu l-a depus la Ministerul Finantelor: firma sa detine in cont (bani lichizi), aproape 1,5 miliarde de lei vechi. Nu e rau deloc pentru un inginer de sunet. Suma din cont a cresut de la an la an, insa cel mai mare salt l-a avut in 2009, cand, practic, s-a dublat fata de anul precedent. Intamplator sau nu, respectivul an a fost unul electoral.
Daca ne gandim ca doar in ultimii doi ani, Petru a primit aproape 400 de milioane de lei vechi de la CREDIDAM si UCMR, bani colectati din drepturile de autor si din difuzari pentru piesele Madalinei Manole, ne putem face o idee destul de buna despre situatia financiara a sotului Madalinei Manole.

Sursa: nefiltrat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *