Şedinţele de Consiliu Judeţean se vor ţine la Memorialul Ipoteşti

sedinta cj septembrie 2012Florin Ţurcanu mută şedinţele de Consiliu Judeţean la Memorialul Ipoteşti. Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că sala de şedinţă aparţine Instituţiei Prefectului şi nu se poate ca o instituţie, cum este cea a CJ, să nu aibă o sală de şedinţă proprie. Reprezentanţii CJ vor aloca fonduri pentru amenajarea unei săli, care va avea o capacitate de 200 locuri. 

Avem nevoie să organizăm o şedinţă cu primarii, cu una, cu alta. Prefectul, dacă are o activitate, noi nu putem organiza. Atunci nu putem să avem şi noi ? Nu pot să depind de Prefectură„, a spus Ţurcanu.

3 thoughts on “Şedinţele de Consiliu Judeţean se vor ţine la Memorialul Ipoteşti

  1. Da, cred ca presedintele Turcanu are dreptate. Este inadmisibil ca sala de sedinte existenta in imobilul construit special pentru uzul administratiei publice a judetului sa poata fi utiizata de catre Consiliul judetean numai dupa aprobarea prefectului judetului cu o anticipatie de 7 zile??!!
    Pe de alta parte, daca Turcanu a luat o asemenea decizie, atunci se vede cu ochiul liber ca intre el si prefectul Constantinescu exista cel putin o raceala persistenta, daca nu cumva o prapastie.
    In orice caz, situatia nu este normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *