Dumitru Codreanu spune de ce a părăsit PRM: Nu prea mă regăseam în acea postură de mare gigolo al judeţului Botoşani

Dumitru Codreanu,
Dumitru Codreanu

Preşedintele organizaţiei judeţene a PRM candidează pentru funcţia de senator pe listele PPDD. Chiar dacă la alegerile locale Dumitru Codreanu a criticat vehement PPDD, acum acesta a motivat  că a plecat din PRM, întrucât  s-a săturat de discursurile publice ale lui Corneliu Vadim Tudor, privitoare la relaţiile sale intime.

Doctrina PP-DD este apropiată de cea a PRM, însă are nişte proiecte concrete şi iniţiative concrete pentru românii de astăzi şi pentru ceea ce înseamnă viitorul României. Am găsit aici înţelegere şi m-am cam săturat de discursurile pe spaţiul public ale preşedintelui Vadim, vizavi de relaţiile domniei sale intime, sexuale. Este o vorbă românească, care spune că: <Cine se aseamana se aduna> şi nu prea mă regăseam în acea postură de mare gigolo al judeţului Botoşani. Un bărbat care vorbeşte de aşa ceva este un nimeni„, a spus Dumitru Codreanu.

Dumitru Codreanu şi-a depus, luni, candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie, alături de ceilalţi opt candidaţi PP-DD.

3 thoughts on “Dumitru Codreanu spune de ce a părăsit PRM: Nu prea mă regăseam în acea postură de mare gigolo al judeţului Botoşani

  1. TE DOARE UNDEVA DE VIITORUL ROMANIEI, TOTI SUNTETI PENTRU VOI. VREAU SA VAD UN PARLAMENTAR CARE A FACUT CEVA PENTRU OAMENI SI SA FIE CU ACEEASI AVERE LA FEL CA SI ATUNCI CAND A INTRAT IN PARLEMENT.

  2. cu asa candidat PP-DD nu are nici o sansa la Botosani.
    Trebuie sa fii legat la ochi ca sa votezi asa ceva.
    Asta ca sa ma exprim elegant, fara sa jignesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *