Trei profesori de la Liceul „Alexandru cel Bun” au demisionat din Consiliul de Administraţie

Grup Scolar Alexandru cel BunTrei cadre didactice de la Liceul „Alexandru cel Bun” au demisionat din Consiliul de Administraţie al şcolii, din cauza unor neînţelegeri cu conducerea unităţii. Luni, conducerea şcolii a decis numirea unui nou Consiliu de Administraţie.

Iuliana Vreme, directorul Liceului „Alexandru cel Bun” (fost Textil), a declarat că cei trei profesori au demisionat pentru că „nu aveau timp să lucreze”. Consiliul de Administraţie avea în componenţă şapte cadre didactice.

Oricum trebuia modificată structura şi să cadă unii dintre membri. Consiliul de administraţie va avea altă structură. Oricum era o treabă destul de dificilă, de ales care dintre ei să plece de acolo. De la Primărie ne-a venit lista cu consilierii locali care fac parte din Consiliul de Administraţie şi se modifică structura. Nu au spus de ce şi-au dat demisia, ci au spus că nu au timp de pregătire, de aia, aia…”, a declarat Iuliana Vreme.

Potrivit directorului şcolii, CA va fi reorganizat luni şi numiţi noi membri. CA va avea 13 membri, în loc de şapte. Din Consiliul de administraţie al şcolii vor face parte trei consilieri locali, trei reprezentanţi ai părinţilor şi şase profesori.

One thought on “Trei profesori de la Liceul „Alexandru cel Bun” au demisionat din Consiliul de Administraţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *