Liliana Mincă, însoţită de cântăreaţa Margareta Clipa la depunerea candidaturilor

candidaturi PPDD 4Candidatul PPDD pe Colegiul de deputaţi Săveni, Liliana Mincă, a venit la depunerea candidaturilor însoţită de cântăreaţa de muzică populară Margareta Clipa. Liliana Mincă a declarat că solista, care îi este prietenă, a venit la Botoşani să o susţină.

Ne cunoaştem din 2007 ca prietene, însă aşa ne cunoaştem mai demult. Eu o admiram foarte mult, pentru că îmi place muzica populară şi îi iubesc pe moldoveni„, a spus Liliana Mincă.

La rândul său, Margareta Clipa a declarat că îi va cânta în campanie candidatei pe Colegiul 3 Săveni.

Liliana Minca si Margareta Clipa
Liliana Minca si Margareta Clipa

Eu mi-am dorit toată viaţa să găsesc o persoană mai puternică decât mine, şi ea este. Mi-am dorit toată viaţa să văd lângă mine o femei luptătoare, şi ea este. Dânsa a fost nănaş la un coleg de-al nostru„, a spus Margareta Clipa.

Liliana Mincă a declarat că are mulţi fini şi urmează să mai boteze şi la Săveni.

Tinerii au reuşit în viaţă. Am mână bună şi voi avea mână bună şi pentru echipa PPDD Botoşani. Am foarte mulţi fini, iar în timpul campaniei mai botez nişte copii amărâţi din Colegegiul 3-Camera Deputaţilor Săveni. Oamenii nu au bani, oamenii dau cartofi cruzi la copii să mănânce„, a adăugat Liliana Mincă.

One thought on “Liliana Mincă, însoţită de cântăreaţa Margareta Clipa la depunerea candidaturilor

  1. Ohoooooo,ca prosta e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!care oameni dau cartofi cruzi la copii sa manince?Esti duuuusa femeie…unde te crezi?in evul mediu?jignesti tot judetul cu atitudin ea ta de tata.tu v rei sa ne reprezinti pe noi?i9nseamna ca in conceptia ta,chiar suntem prosti. vei primi o lectie dura pe aceste meleaguri,ca sa nu mai vii cu un asemenea tupeu. sint persoane care te cunosc….sa nu inceapa alea sa vorbeasca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *