PPDD şi-a înregistrat candidaturile la parlamentare. Vezi candidaţii. Foto!

candidaturi PPDDPartidul Poporului-Dan Diaconescu a înregistrat, luni, candidaturile la parlamentare, la Biroul Electoral de Circumscripţie.

La depunerea candidaturilor a fost prezentă Liliana Ghervasuc Mincă, fosta şefă a Loteriei Române, dar şi foşti liberali şi PRM-işti care vor candida pe listele PPDD.

Liliana Mincă a venit însoţită de cântăreaţa de muzică populară Margareta Clipa. Primul lucru pe care l-a făcut Mincă după depunerea candidaturilor, a fost acela de a arăta buletinul şi locul naşterii. Fosta şefă a Loteriei Române va candida pe Colegiul 3 Săveni. Ea a declarat că echipa PPDD este varianta câştigătoare la Botoşani.

candidaturi PPDD 2Nu reproşez nimic nici UNPR, nic PC, pentru că aici, în echipa PPDD, am întâlnit o grămadă de colegi de-ai mei din Partidul Conservator, din UNPR, oameni care s-au alturat poporului şi care vor să fie o voce pentru cei mulţi. Nu doar o simplă voce, ci oameni care au o pregătire profesională în spate. Buletinul meu este pe Săveni, Nu vin din altă parte, nu mă duc în altă parte, ci mă duc acasă la oamenii mei. Mă duc acasă la moldovenii mei, pe care politicienii din ultimii 22 de ani i-au uitat„, a spus Liliana Mincă.

candidaturi PPDD 3Candidaţii PPDD la parlamentare sunt Colegiul 5  Botoşani pentru Camera Deputaţilor- Marius Cristescu, Colegiul 6  pentru Camera Deputaţilor -Gheorghe Ciubotaru. Pentru Colegiul 2 Dorohoi-deputaţi candidează Radu Alexandrescu, pentru Colegiul 3 Săveni- Liliana Mincă, pe Colegiul 1 Flămânzi- Cristian Andrioaie. iar pe Colegiul 4 Darabani Teluş Olaru.

Aceştia se adaugă candidaţilor la Senat, respectiv Corneliu Popescu- care va candida pe Senat 2 Săveni-Darabani, Dumitru Codreanu- Senat 1 Dorohoi-Flămânzi şi Verginel Vacariu-Senat 3 Botoşani.

4 thoughts on “PPDD şi-a înregistrat candidaturile la parlamentare. Vezi candidaţii. Foto!

  1. Imi pare rau de Liliana Minca ca a admis sa candideze pentru un asemenea partid. Dar…… s-ar putea sa aiba succes. In rest, daca m-ar obliga cineva, nu i-as vota pe niciunul.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    felicitar d-n minca…..este o adevarata diva…..se cunoaste ca a copilarit la zahoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *