Constantin Conțac și-a depus candidatura pentru Parlament

Constantin Contac
Constantin Contac

Constantin Conțac și-a depus, luni, candidatura pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Fostul președinte CJ Botoșani vrea să candideze pentru Colegiul 3 Senat Botoșani.

Urmează ca reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție să decidă, marți dacă fostul lider PSD întrunește numărul de semnături pentru a-i fi validată candidatura.

Constantin Conțac candidează pentru Parlament independent și, luni, la depunerea candidaturii, a adus și dosarele cu semnături. „Mâine, vom verifica semnăturile și vom da decizia”, a declarat un reprezentant al Biroului Electoral de Circumscripție.

Constantin Conțac este al doilea care își depune candidatura după ce, vineri, USL a depus listele cu candidații pentru Parlament.

3 thoughts on “Constantin Conțac și-a depus candidatura pentru Parlament

  1. mult succes, avem nevoie de oameni care cunosc realitatile acestui judet si care au voce sa spuna lucrurilor pe nume, dvs, ati aratat dintotdeauna ca sunteti un om de cuvant ;i care puteti rezolva cu adevarat treburi bune pt toti… si ca indepenedent veti face legi si veti vota cum va dicteaza constiinta, nu cum va zice partidull….ca ne/am fript de atatea ori cu ciudati care habar n/aveau ce se intampla in judet insa zambeau frumos si promiteau tot felul de prostii, care pana la urma ii imbogatea pe ei si pe familia lor….macar dumneata nu esti flamand ca calicii astia , morti fara functii politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *