Deputatul Buhăianu, decis să se mute definitiv din Botoşani

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul Cătălin Obuf Buhăianu pare să fie decis să se mute definitiv din municipiul Botoşani. Fostul democrat-liberal, actualmente social-democrat, vrea să părăsească Botoşaniul, în ciuda faptului că de curând şi-a cumpărat o casă în cartierul Alfa Land.

Îmi pare rău că mi-am luat casă la Alfa Land„, spune Buhăianu.

Deranjat de faptul că nu îşi găseşte un loc în organizaţia judeţeană a PSD, dar şi că a pierdut şansa de a candida din nou la parlamentare, Buhăianu vrea să se mute defintiiv la Bacău sau chiar la Bucureşti.

El susţine că, la începutul anului 2013, urmează să se titularizeze definitiv ca profesor la Universitatea Vasile Acecsandri din Bacău, ceea ce l-ar putea determina să se mute acolo.

Deputatul botoşănean nu exclude nici varianta unei cariere politice în Bucureşti, însă această decizie ar urma să fie luată în raport cu rezultatul alegerilor din decembrie. Dacă prietenul său Victor Ponta rămâne premier el ar putea obţine o funcţie în administraţia centrală sau chiar una de diplomat.

11 thoughts on “Deputatul Buhăianu, decis să se mute definitiv din Botoşani

  1. Pe ce bani ai luat casa TE INTREABA CUMVA DNA?? cu un salariu de profesor?dute in patria profitorilor , acolo e locul tau! NU VA PLINGE NIMENI . APROPO IA-O SI PE ADA!

  2. TARE PROST MAI ESTI….LASA CA VIN MIKY SPAGA SA TA REPREZINTE, MAI BOULE…E MAI BUN ALA…NUMAI PROSTI…NE MERITAM SOARTA…

  3. Cred ca in 8 ani de zile, macar o casa sa-si ia omul, nu credeti domnule „vox populi”? Sunteti putin cam penibil. Inainte de a comenta uitati-va la altii din jurul dvs care au nu una, ci 3-4 case, si nu numai in bt, ci si in afara si nu doar case si si conturi groase, masini, etc.

  4. LASANE … LASANE… Daca ar fi fost tractorist avea si el o masina adevarata si mai multe case dar cum nu-l duce mintea la furat asa nu-l duce nici la realizat pentru comunitate . Domnilor sa votam niste candidati cu dosare penale care sa ajunga baroni la centru la partid dar care sa faca ceva si pentru judetul acesta uitat pe harta tarii. M-am saturat de cinstitii nostri deputati si parlamentari care ne-au pus numai taxe si impozite . Ce-i care nu au platit taxe, impozite si au furat au platit amenzi si au ajuns in varful piramidei dar fraierii cinstiti au ajuns la sapa de lemn platind taxe impozite si dobanzi la banci. GATA M-AM SATURAT DE ACEST SISTEM MAI BINE VOTAM HOTII POATE II DUCE MINTEA MAI MULT SI PENTRU NOI SI PENTRU EI.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ce bine-mi pare cai luat teapa…. sper ca toti sa luati teapa asa cum av-ati batut joc de poporul roman. imi pare ca si acest individ alaturi de geniul humelnicu si ceilalti artisti ati votat taierea pensiilor si a salariilor. acum vom vota noi dragi parsivi care ati facut avere pe spinarea prostilor care v-au crezut. scirbos partid cu scirboseniile voastre de amante dispareti si neam de neamul vostru sa nu mai ajunga in parlament.

  6. domnule in sfirsit ati luat o decizie corecta,este foarte benefica pentru botosaneni plecarea dumneavoastra va uram drum bun si sa nu va mai vedem vreodata prin botosani.SUCCESURII

  7. Intr-adevar suntem foarte suparati pentru decizia pe car ati luat-o. O sa solicitam trei zile de doliu la nivelul judetului. Dar, banuiesc ca o luati si pe aduta macovei, ca doar din cauza ei ati ajuns aici. Si dumneavoastra si multi altii din pdl.Ati fost un vis urat pentru noi, un cosmar. Chiar daca spuneti ca USL sunt mai rai, totusi ei sunt mici copii pe langa ciuma portocalie. Asadar luati-o pe ada si „drum bun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *