Alessandra Epure a câştigat Miss Boboc 2012 la Colegiul Laurian. FOTO

Miss boboc Colegiul LaurianEleva Alessandra Epure din clasa a IX-a F de la Colegiul Naţional „A.T.Laurian” a câștigat, sâmbătă seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc. Adolescenta, care a concurat cu numărul 2, a fost declarată câștigătoare în urma unui concurs desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani la care s-au  înscris cele mai frumoase opt eleve de clasa a IX-a.

Pe locul al doilea s-a clasat Ştefana Hospode, iar pe trei Beatrice Arapaşu. Au mai concurat Andreea Şchiopu, Ana- Maria Turcoman, Alina Ciobanu, Ioana Ifrim şi Maria Lorena Bălăucă.

Titlul de Mister Boboc i-a revenit elevului Albert Nichifor. Pe doi s-a clasat Lucian Tucaliuc, iar pe trei Alexandru Cazaciuc. Au mai concurat Victor Adochiţei, Eduard Carmocanu, Eusebiu Mihai Puruhniuc, Sebastian Călugăreanu şi Romeo Dubală.

Cei doi vor reprezenta Colegiul Laurian în finala Miss Boboc 2012, la care se vor întrece toţi bobocii finalişti de la liceele din Botoşani.

Marţi, la Casa Sindicatelor, vor intra în competiţie cele mai frumoase fete, dar şi cei mai frumoşi băieţi de la Liceul de artă „Ştefan Luchian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *