Doi tineri din Dorohoi, pe scena de la Dansez pentru tine. Vezi cine a impresionat juriul şi cine a ajuns la duel

George Boghian şi Adriana Lupu au urcat, vineri seară, pe scena concursului Dansez pentru tine, ajuns la al XIII-lea sezon. Cei doi tineri din Dorohoi au reuşit să-i impresioneze pe cei cinci membri ai juriului şi nu doar prin poveştile lor de viaţă, ci şi datorită felului în care au dansat. De departe, însă, cel mai felicitat a fost George. Concurenţii au dansat vals şi free-style pe tema unuia dintre cele mai îndrăgite basme româneşti – „Povestea lui Harap Alb”.

Adriana are 17 ani şi îl are ca partener în această competiţie pe sportivul Marian Drăgulescu. Tânăra provine dintr-o familie cu mari probleme financiare după ce, pentru a-şi reface locuinţa în urma inundaţiilor din 2010 din Dorohoi, familia sa s-a împrumutat la bănci şi a rămas datoare vândută. În plus, din cauza problemelor financiare, mama sa a suferit o cădere psihică şi a încercat să se sinucidă.

“Îmi doresc ca totul să fie ca înainte de inundaţii”, a spus Adriana Lupu  în cadrul emisiunii de vineri seară.

George o are parteneră la Dansez pentru tine pe Monica Davidescu. Evoluţia sa pe scena emisiunii i-a impresionat în mod special pe membrii juriului, care au ţinut să îl felicite. George provine dintr-o familie numeroasă din Dorohoi, cu şapte copii. Din cauza faptului că avea un tată violent şi bolnav, acesta a ajuns într-un centru de plasament alături de fraţii săi, unde a fost supus la nenumărate chinuri. El s-a înscris în competiţie pentru că îşi doreşte o locuinţă.

Nu am putut să aleg pentru mine în viaţă. Nu ştiu dacă am fost vreodată cu adevărat fericit”, a spus George Boghian.

Adriana Lupu şi Marian Drăgulescu au ajuns la duel, după prima ediţie a emisiunii, alături de echipa Andreea Preda şi Pavel Stratan.

Cei doi dorohoieni, Adriana Lupu şi George Boghian, luptă pentru obţinerea marelui premiu al emisiunii de 60 000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *