Consilierul judeţean Costea critică modul de cheltuire a bugetului judeţului pe distracţii

mircea costeaConsilierul judeţean Mircea Costea critică Executivul Consiliului Judeţean pentru modul cum dirijează bugetul judeţului. El şi-a exprimat nemulţumirea că în ultima perioadă sume importante de bani sunt date de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, pe distracţii, pe timp de criză.

În următoare şedinţă a Consiliului Judeţean va trebui să aprobăm fonduri pentru distracţie. O ţinem într-o distracţie, cu toate că criza este pe noi. Vom folosi în următoarea perioadă bani pentru Festivalul Vinului, tradiţii gospodăreşti, ziua comunei. Trebuie să se distreze şi oamenii, dar în condiţiile în care trăim noi acum, cred că mai bine s-ar fi putut cheltui banii„, a spus Mircea Costea.

În şedinţa din 30 octombrie, Consiliul Judeţean alocă 10.000 lei pentru Festivalul Vinului la Vlăsineşti, 20.000 lei pentru Zilele comunei Ştiubeni, 30.000 lei pentru „Tradiţii şi obiceiuri gospodăreşti la Darabani”, alţi 30.000 lei pentru organizarea Zilei de 1 Decembrie la Flămânzi, 20.000 lei pentru Ziua comunei Văculeşti şi alţi 20.000 lei pentru „Obiceiuri şi tradiţii populare la Coşula”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *