Sancţiuni la Şcoala Tudora, după ce microbuzul şcolar a fost folosit în alte scopuri

Dragos Cristea, inspector ISJ
Dragos Cristea, inspector ISJ

Directorul Şcolii „Tiberiu Crudu” din Tudora, în atenţia conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean, după ce au existat reclamaţii privind folosirea microbuzului şcolar în alte scopuri decât transportul elevilor. Cazul acestuia a fost discutat în Consiliul de Administraţie al IŞJ de vineri. Potrivit lui Dragoş Mugurel Cristea, inspector monitorizarea curriculumului în cadrul IŞJ, la Şcoala din Tudora a fost realizată şi o anchetă.

În urma anchetei efectuate, s-a hotărât atenționarea directorului Școlii gimnaziale ”Tiberiu Crudu”, Tudora, pentru deficiența în monitorizarea activității șoferului unității de învățământ. La rândul său, directorul va sancționa șoferul unității pentru folosirea neprocedurală a microbuzului școlar„, a spus Cristea. 

De asemenea, ISJ Botoșani a solicitat și Primăriei Tudora să respecte procedura de utilizare a microbuzului școlar. În ceea ce privește folosirea microbuzelor școlare la manifestările culturale desfășurate la Popăuți, în perioada 20-21 octombrie 2012, ISJ Botoșani a constatat că acțiunea s-a desfășurat respectându-se procedurile legale.

Astfel, formații artistice din județ, alcătuite din elevi și cadre didactice, s-au deplasat la manifestări, dând curs invitației Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani„, mai spune Cristea.

2 thoughts on “Sancţiuni la Şcoala Tudora, după ce microbuzul şcolar a fost folosit în alte scopuri

  1. Cel mai mic devine incasator de servici crezi dumneata domnule inspector ca soferul a plecat de capul lui sau a primit ordin de la primar sau director . Nu-ti este rusine sa dai in sofer ? El este nevinovat si asa sunt toti soferii scolilor care plimba echipele de fotbal din comuna in comuna ca doar ordinul se executa nu se discuta . Da ochelarii jos si vezi realitatea .

  2. soferul a primit rdin de la sotul doamne care a depus reclamatia un alt om politic important pentru distrugerea tudorei si proectelor pt tudora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *