USL şi-a înregistrat candidaturile la parlamentare. Foto

usl depunere liste parlamentUniunea Social Liberală a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral de Circumscripţie candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cele nouă dosare de candidatură au fost depuse la ora 11.00, USL fiind prima formaţiune politică din judeţ care îndeplineşte această procedură.

De la depunerea candidaturilor a lipsit preşedintele organizaţiei municipale a PSD, primarul Ovidiu Portariuc, care este plecat la Bucureşti.

În schimb, liderul PNL, Florin Ţurcanu, a venit pentru a-şi susţine candidaţii, printre care şi concubina sa, Roxana Anuşca.

Florin Ţurcanu şi Andrei Dolineaschi au oferit câte un buchet de flori membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie.

Candidaţii PSD la parlamentare sunt Andrei Dolineschi (Colegiul Dorohoi pentru Camera Deputaţilor), Mihai Baltă (Colegiul 5 Botoşani pentru Camera Deputaţilor), Tamara Ciofu (Colegiul 6 Botoşani pentru Camera Deputaţilor) şi Doina Federovici (Colegiul Dorohoi-Flămânzi pentru Senat).

Aceştia se adaugă candidaţilor PNL Costel Şoptică (Colegiul Darabani pentru Camera Deputaţilor), Roxana Anuşca (Colegiul Săveni pentru Camera Deputaţilor), Verginel Gireadă (Colegiul Flămânzi pentru Camera Deputaţilor) şi Viorel Grigoraş (Colegiul Botoşani pentru Senat).

Din partea UNPR va candida Şerban Mihăilescu pe Colegiul Darabani- Săveni pentru Senat.

Românii care vor să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, își pot depune candidaturile până pe data de 30 octombrie 2012, iar din data de 9 noiembrie începe campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *