Deputatul Rebenciuc: singura vină pe care o am e că am angajat-o pe fiica mea

Neculai Rebenciuc, deputat PDL
Neculai Rebenciuc, deputat PDL

Reacţia deputatului Neculai Rebenciuc după rezultatele Comisiei de Etică a Alianţei România Dreaptă nu a întârziat să apară. Parlamentarul recunoaşte că a greşit când a angajat-o pe fiica sa pentru o perioadă de timp, însă susţine că sunt alţi candidaţi la parlamentare care au probleme grave cu legea şi nimeni nu ia nicio măsură. De asemenea, el a precizat că existenţa acestei comisii este foarte importantă pentru a scoate la iveală gravele probleme ale unora dintre candidaţi.

Comisia de Etică şi-a făcut treaba, şi-a îndeplinit misiunea. În ceea ce mă priveşte, vreau să vă spun că nu am dosare penale, nu am contracte cu statul, nu sunt colaborator al Securităţii, dar am însă o vină. Şi asta pentru că am angajat-o pentru o perioadă determinată de trei luni pe fiica mea şi Comisia de Etică a luat în calcul acest lucru. Ce pot să spun sigur este că candidatura mea a fost aprobată de Alianţa România Dreaptă şi îi invidiez pe cei de la USL din Botoşani fiindcă au candidaţi condamnaţi penal şi n-au niciun fel de problemă”, a declarat deputatul Neculai Rebenciuc.

 În plus, decizia Comisiei de Etică se pare că nu îl împiedică pe democrat liberal să candideze pentru un nou mandatîn Parlamentul României.

“În ceea ce mă priveşte, eu voi candida în continuare pe listele Alianţei România Dreaptă chiar şi fără avizul acestei comisii”, a spus Rebenciuc.

3 thoughts on “Deputatul Rebenciuc: singura vină pe care o am e că am angajat-o pe fiica mea

  1. Felicitari domnule AUTOCRITICA –,,vreau să vă spun că nu am dosare penale, nu am contracte cu statul, nu sunt colaborator al Securităţii, dar am însă o vină,, Da domnule vina este ca nu ai realizat nimic pentru comunitate .Toti care au dosare penale au contracte cu statul au atras fonduri pentru localitatea sa, au avut de unde sa fure si ei si sa dea si la partid ca le-a atribuit fondurile . Domnule si pe timpul lui Ceausescu delegatii se duceau cu traitele pline la centrala la Bucuresti pentru a primi comenzi crezi ca acum s-a schimbat ceva te inseli . Cu traista goala te-ai dus la partid cu ea goala te-ai intors . SI APOI UN CIOBAN AVEA O VORBA CA ,, UNUI PROST SI TRAISTA GOALA SA I-O IEI,,

  2. DAR OARE CE A FOST IN MINTEA DVS CAND ATI TAIAT SALARIILE,PENSIILE,CRESTERI DE \TVA,AJUTOARELE SOCIALE? MARE NESIMTIRE LA TINE,DE CE TOCMAI F IICA TA A FOST ANGAJATA SI NU A-I ANGAJATA UN OM MAI IN VARSTA SA AIBA SI EL PARTE DE PENSIE???? DAR DE CE SA NU CANDIDEZE SI ALTU SA MANANCE SI EL CU NEAMURILE LUI O PAINE NEAGRA? DUTE ACASA DUPA PROSTIILE FACUTE DE TINE ,CAND A-I PARASIT P.N.L SI A-I MERS LA PROHABUL LUI BASESCU SI F;LUTUR. RUSINE?

  3. Hei, nu cted ca nu pricepi! mai ai o si altele care se chiama ,,vina’ ca esti prost, micinos, si hot! cum ti-ai facut averea – esti sarac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *