Liderul LSI: Absolvenţii liceelor pedagogice erau mai bine pregătiţi decât absolvenţii de învăţământ superior

Liviu Axinte, liderul LSI
Liviu Axinte, liderul LSI

Absolvenţii fostelor licee pedagogice, mai bine pregătiţi decât absolvenţii colegiilor universitare de institutori. Cel puţin asta susţine liderul Ligi Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte. Acesta a precizat că absolvenţii acestor colegii nu au o pregătire practică solidă.

Absolvenţii liceelor pedagogice aveau o solidă pregătire metodică şi pedagogică, care în condiţiile de astăzi nu se obţine în învăţământul superior. Exista acea practică pedagogică îndelungată care se făcea în liceul pedagogic, nu ca acum, două săptămâni de practică. Din punctul acesta de vedere, absolvenţii liceelor pedagogice erau mai bine pregătiţi decât absolvenţii de învăţământ superior, pe profilul învăţământ primar şi preşcolar”, a precizat Liviu Axinte.

One thought on “Liderul LSI: Absolvenţii liceelor pedagogice erau mai bine pregătiţi decât absolvenţii de învăţământ superior

  1. Foarte adevărat!iar aşa zisele fabrici de diplome ar trebui desfiinţate;vezi o grămadă de tâmpiţi care şi lucrează şi obţin şi diplome de la cursuri de zi pe la Suceava…ăştie sunt cu a patra dimensiune,au prezenţă ubicuuă,şi la cursuri şi la serviciu,al dreak dăştepţi şi maximă golăneală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *