Valutiştii din Piaţa Mare, reclamaţi de botoşăneni la Administraţia pieţelor

cutie reclamatii piataSocietatea Urban Serv a montat cutii de reclamaţii şi sugestii în pieţele principale din municipiu, iar sesizările primite până acum au vizat activitatea valutiştilor din Piaţa Mare. Viorel Negru, consilier al directorului Urban Serv, a declarat că sesizările primite sunt anonime, de aceea au fost clasate. Acesta a menţionat însă că problema valutiştilor şi a persoanelor care vând ţigări de contrabandă nu ţine de competenţa Urban Serv pentru a fi rezolvată.

Sesizările făceau referire la comerţul cu ţigări şi la valutişti. Aceasta este o problemă care, noi, ca administratori ai acestui sector, suntem depăşiţi. Şi am fost depăşiţi dintotdeauna, pentru că ar trebui să intervină alte organe ale statului. Noi administrăm nişte bunuri încredinţate de Consiliul Local, pe baza unui contract, dar nu avem sarcini de a combate acest comerţ cu alcool, ţigări sau acest schimb de valută„, a spus Viorel Negru.

Reprezentanţii Urban Serv au decis montarea unor cutii pentru sugestii şi reclamaţii în care botoşănenii pot să-şi spună nemulţumirile. Astfel de cutii au fost amplasate atât în Piaţa Centrală, cât şi în Piaţa Viilor.

One thought on “Valutiştii din Piaţa Mare, reclamaţi de botoşăneni la Administraţia pieţelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *