Botoşăneanca de la Next Top Model, la un pas de a se lua la bătaie cu o altă concurentă. Vezi de ce

Botoşăneanca Lavinia Furtună, în vârstă de 17 ani, a provocat un scandal monstru în cadrul showului Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Concurentele s-au distrat pe măsură la o petrecere în tavernă, în Grecia, însă la intoarcere s-au pus pe scandal. Una dintre concurente a anunţat-o pe Otilia că botoşăneanca i-ar fi luat pe furiş geanta în care aceasta ţinea telefonul şi i-ar fi dat-o designerului Cătălin Botezatu, care le ceruse cu insistenţă fetelor să renunţe la mobile.

Supărată rău, Otilia s-a certat la cuţite cu Lavinia, încercand să afle de ce a făcut acest gest.
Fetele şi-au aruncat cuvinte dure, au ţipat una la cealaltă şi chiar au fost la un pas de a se lua la bătaie. In plus, în scandal au intervenit şi alte concurente care au criticat-o dur pe botoşăneancă.

„Eu le bat, nu mă interesează că mă dau afară. Să ştiţi că ştiu să mă bat bine cu fetele” a declarat Lavinia Furtuna in cadrul show-lui.

Lavinia Furtună are 1,75 m înălţime, cântăreşte 56 de kilograme şi este în zodia Berbec.

Ea concurează alături de alte 15 fete, din mai multe judeţe ale ţării, pentru un premiu de 70 000 de euro, care va fi înmânat de agenţia MRA Models.

4 thoughts on “Botoşăneanca de la Next Top Model, la un pas de a se lua la bătaie cu o altă concurentă. Vezi de ce

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O TUTA ….DIN BOTOSANI PUTEA SA FIE FOARTE BINE SI DIN BUCURESTI ….TOT AIA E …PROSTI AIA CARE SE UITA LA ASTFEL DE KKTURI DE EMISIUNI CU O PISORCOASA DE 17 ANI ….INCULTA SI SUPERPROASTA DAR …ASTA E ROMANIA NOASTRA …ASTFEL DE EXEMPLE SE DAU LA TV …JUMATATE DIN ADOLESCENTELE TARGULUI ASTUIA SI-AR TAIA O MANA SA FIE IN LOCUL EI ….

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    o ( alta ) tuta din…. Botosani inculta si superproasta -o scuza varsta – putea sa fie si din Bucuresti sau din Caracal tot aia e …asta e modelul dupa care se ghideaza tinerii nostri …jum’ate din adolescentele targului asta nenorocit si-ar taia o mana sa fie in locul ei …prosti aia de se uita la emisiuni de cakt c….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *