Maşina unui comisar de la Garda Financiară, incendiată

masina arsaÎncă o maşină a ars, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Botoşani. Un autoturism Mazda 3, fabricat în 2004, parcat pe strada Octav Onicescu, a fost cuprins de flăcări la scurt timp după miezul nopţii. Incendiul a fost văzut de o femeie care trecea prin zonă, care a sunat la 112.

Pompierii au ajuns la faţa locului cu o autospecială, găsind maşina arzând în zona motorului.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardea partea din faţă a autoturismului, existând pericolul ca flăcările să se extindă și la alte mașini parcate în zonă”, se arată într-un comunicat al pompierilor.

Modul de incendiere pare să fie identic cu cel prin care mai multe maşini au fost incendiate în acest an, însă acum la faţa locului nu au fost găsite urme.

Maşina arsă nu a fost pornită vreo trei zile, proprietarul său fiind nimeni altul decât comisarul Ilie Luca de la Garda Financiară. Acesta era plecat din localitate, aflându-se într-o misiune de serviciu la Vama Borş.

Luca este cel mai serios şi intransigent comisar de la Garda Financiară, acesta fiind apreciat pentru conduita morală şi profesională.

One thought on “Maşina unui comisar de la Garda Financiară, incendiată

  1. Garda financiara nu trebuie sa fie o institutie de represiune ci o institutie de control. Dupa opinia mea un bun comisar nu trebuie sa-ti caute chichite pentru care sa te amendeze ci sa evalueze in mod corect daca e vorba despre o eroare sau este intentie de frauda. In orica caz, mie garda financiara nu-mi inspira decat frica si dispret . N-am vazut niciodata sa faca un control dupa o tematica , punct cu punct ; controalele sunt aleatorii, haotice si de cele mai multe ori abuzive. Fireste ca cel mai adesea, din lipsa de fonduri cel controlat prefera sa plateasca amenda decat sa se taraie in instanta. Mamutii, firmele caracatita n-au probleme pentru ca-si permit si avocati si au si cu ce cotiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *