Sute de milioane cheltuite de Consiliul Judeţean pe studii de fezabilitate

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Consiliul Judeţean direcţionează luna aceasta mai mulţi bani din buget pentru drumuri, dar şi pentru realizarea unor studii de fezabilitate la diverse obiective. Potrivit preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, 13 miliarde lei vechi vor fi daţi pentru plata lucrărilor la drumul Vorona, iar alte 3 miliarde lei vechi vor fi date pentru deszăpezire. Sume importante de bani vor fi alocate de CJ pentru expertize şi studii de fezabilitate la 11 drumuri judeţene, respectiv 440 milioane lei vechi.

Vrem să fim pregătiţi să depunem proiecte pentru 2014 sau chiar la Ministerul Dezvoltării, unde apar noi măsuri„, a spus Ţurcanu.

Tot în şedinţa de luna aceasta, vor fi date 100 milioane lei vechi pentru studii de fezabilitate  la memorialul Ipoteşti, însă un pumn de bani mai alocă CJ pentru efectuarea a 15 studii de fezabilitate în sănătate.

Toate unităţile care nu au SF-uri să aibă. Mai dăm şi la apă 2,6 miliarde lei, pentru majorarea capitalului social, pentru achitarea datoriilor către bugetul statului„, a adăugat Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *