Neculai Rebenciuc (PDL) despre Verginel Gireadă: Este un infractor de drept comun

Neculai Rebenciuc, deputat PDL
Neculai Rebenciuc, deputat PDL

Deputatul PDL de Flămânzi, Neculai Rebenciuc, critică decizia PNL de a-l promova ca şi candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe fostul primar de Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Rebenciuc a declarat, pentru BotosaniNews, că Gireadă „este un infractor de drept comun„.

Nu e bucurie pentru noi toţi să avem la Parlament candidaţi condamnaţi penal, dar despre candidatura domnului Gireadă pot să vă spun că nu este la prima abatere. Asta este una dintre cele care au fost depistate şi pentru care a fost condamnat. El mai are foarte multe abateri. Este un infractor de drept comun, iar USL promovează asemenea oameni. Prin oamenii ăştia, ei vor să câştige alegerile„, a spus Rebenciuc.

Primarul de la Mihai Eminescu, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

6 thoughts on “Neculai Rebenciuc (PDL) despre Verginel Gireadă: Este un infractor de drept comun

  1. Domnule eu nu am auzit nimic de realizarile dumneavoastra personale si nici pentru comunitate si sa recunosc ca nici ca ati furat ceva mai ales ca ati fost la putere sau mai pe romaneste nici rahat nu ati mancat si nici gura nu va miroase, la Verginel se schimba situatia cat a fost in opozitie ca primar a realizat ceva si pentru el un X5 , vila ,utilaje agricole si o condamnare cu suspendare dar si pentru comunitate- statie de epurare canalizare si apa in Ipotesti strazi asfaltate la fel si pentru Manolesti si Stancesti .Asfaltat drumul de la Botosani -Manolesti -Stancesti -Cucorani. Asfaltat drumuri in satul Cervicesti aici nu stiu de apa si canal .Aceste lucruri se pot observa de toti care trec prin satele astea. Asa ca las la aprecierea celorlalti locuitori din Flamanzi sa decida daca vor un om pe post de papagal cinstit si corect dar care nu este instare sa faca nimic pentru comunitate sau un infractor care sa stie sa realizeze ceva si pentru el si pentru comunitate . Domnilor care ati fost si mai sunteti ne-am saturat de promisiuni ca se vor moderniza drumurile nostre catre Iasi si Suceava poate cu hotii vom castiga mai mult si ei si noi. la Ipotesti s-a vazut cati km s-au asfaltat si ce a facut un hot dar la Botosani? ASA CA MAI BINE CU UN INFRACTOR LA CASTIG DECAT CU UN DESTEPT LA PIERDERE.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule deputat, va rog sa prezentati realizarile, chiar aici la comentarii, sa vada si GEANI Verginel ca ati facut multe lucruri, dar cu modestie, fara laude, cu echilibru si mai ales demnitate de om normal.

  3. Rade HARD DE OALA SPARTA….Bai rebenciuce, mergi acasa, ca nu esti mai breaz de giredica !! macar el a realizat ceva, dar tu …..nimic, doar ti-ai luat salarul !!! …. ESTI PENIBIL !! …

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    si uite cine vorbeste….oricum, o mare realizare ca stiti sa vorbiti domnule!

  5. FELICITARI GEANI , AM VAZUT CUM ARATA COMUNA LU VERGINEL ZIS ANETA, A FACUT CEVA PEDELISTU A VOTAT SA SE IA PENSIILE BATRANILOR ,SALARIILE SLUGILOR DE LA SCOLI ,PRIMARII ETC ! tu ce ai facut la flaminzi mai mult a facut priscomul . a carat lumea la bucuresti ! tu pedelistule urasti poporul si flamanzu ! te vor vota parintii si poate nevasta !ATAT ! ASTA AI FACUT PENTRU NOI FLAMINZII!

  6. Nu sunt de partea PDL-ului, dar Rebenciuc are dreptate: Verginel Gireada e un infractor. Rau se compromite USL-ul acceptand candidatura pentru Parlament a unui asemenea individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *