Agent economic amendat cu 5000 lei de municipalitate pentru o construcţie făcută haotic

case in constructiiPeste zece persoane fizice şi juridice au fost amendate în ultimele luni de municipalitate pentru construcţii ilegale. Cea mai mare amendă de 5.000 lei, respectiv 50 milioane lei vechi, a fost dată unui agent economic care realizase un spaţiu comercial fără să respecte autorizaţia de construcţie.

Găsim tot felul de situaţii în care sunt identificate imobile fără autorizaţii de construcţii. Case găsim mai puţine, dar întâlnim extinderi de balcoane, unele spaţii comerciale care nu sunt în regulă şi au fost reclamate. Am dat amenzi şi de 10, 20, 30 şi chiar 50 milioane lei vechi. În cazul în care nu plătesc, atunci când vor să-şi ia documente de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, vor constata că nu le vor primi„, a declarat Viorel Iliuţă, viceprimarul municipiului Botoşani.

Primăria a început un control mai complex pe această temă, care vizează mai multe aspecte, respectiv spaţiile, terenurile concesionate, modul de respectare a autorizaţiilor de construire emise recent, dar şi din cele mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *