Maşină cu ţigări de contrabandă descoperită la Stânca

tigari dosite in masinaEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat într-un autoturism,  19.200 de ţigarete.

 În data de 19 octombrie, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Andrei A. având dublă cetăţenie română şi Republica Moldova, conducând un autoturism marca Renault, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 19.200 ţigarete marca Winston, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 4.300 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *