Tineri reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o locuinţă

tinar cu catuse pe mainiTrei tineri au fost prinşi de poliţişti în timp ce încercau să pătrundă într-o locuinţă prin forţarea uşii de acces. Duminică după amiază, Poliţia  Municipiului Botoșani a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că trei tineri încearcă să pătrundă  într-un  apartament de pe strada Tudor Vladimirescu.

Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificați Marian Z., de 27 ani, Petru Z.,de 32 ani și Necula A., de 39 ani, toți din municipiul Botoșani, care încercau să pătrundă în apartament în absenţa proprietarilor prin forțarea ușii de acces .

În baza probatoriului administrat de către poliţişti, Marian Z s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar faţă de Neculai A. şi Petru Z. s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la tentativă la furt calificat.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în cursul zilei  să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *