Florin Ţurcanu, obligat de instanţă să-şi plătească o datorie din 2009

turcanu florinPreşedintele PNL şi, în acelaşi timp, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost obligat de instanţă de plătească unui om de afaceri din Botoşani o datorie din 2009. Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis o acţiune înaintată de Mihai Tincu prin care firmei condusă de Ţurcanu i se cerea să îşi plătească chiria şi utilităţile pentru spălătoria „Patru roţi” pe care acesta a închiriat-o timp ce şase luni fără a plăti nici chiria, nici utilităţile. Astfel, Poieniţa SRL a fost obligată să achite o sumă de aproximativ 35.000 de lei.

Omul de afaceri Mihai Tincu, care este vicepreşedinte PSD şi care face parte din aceeaşi structură politică (USL) cu Ţurcanu, a refuzat să facă declaraţii pe acestă temă, recunoscând interesul politic comun în acest caz.

În schimb, Ţurcanu, care a negociat personal închirierea spălătoriei de la Mihai Tincu, spune că nu mai are nicio treabă cu Poieniţa SRL.

Eu nu datorez niciun ban. Poieniţa SRL paote ă aibă datorii, dar nu mai am nicio treabă cu ea”, a spus Ţurcanu.

One thought on “Florin Ţurcanu, obligat de instanţă să-şi plătească o datorie din 2009

  1. ciobaneala pe fata,citez din ciobanoiu jiji fecali ” ce am luat eu gaini de la botosani?,au luat nepotii mei prin avicola iasi”…..suntem actori in ferma animalelor…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *