Brânza de oaie şi urda de oaie Botoşani, lansate ca produse tradiţionale

cas si branza de Botosani1Duminică, la târgul Agro-Zoo de la Popăuţi a avut loc lansarea oficială ca produse tradiţionale atestate „caşul de oaie Botoşani”, „brânza de oaie Botoşani” şi „urda de oaie Botoşani”. Cele trei produse au fost atestate de Direcţia pentru Agricultură la solicitarea Asociaţiei Moldoovis.

Printre cei care produc brânza, caşul şi urda de oaie atestate se află şi Florea Ţurcanu, tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

cas si branza de Botosani„Acestea sunt ultimele produse tradiţionale lansate la Botoşani. Noi mai avem produse tradiţionale, şi pe carne şi pe lapte„, a spus directorul Direcţiei Agricole, Cristian Delibaş.

Vizitatorii standului de produse tradiţioinale din lapte de oaie au degustat produsele, însă au ajuns la concluzia că acestea sunt mult mai scumpe decât în piaţă.

3 thoughts on “Brânza de oaie şi urda de oaie Botoşani, lansate ca produse tradiţionale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Un targ foarte frumos, tin sa precizez ca nu a fost o expozitie doar de produse traditionale, ci si expozitie de animale dar si utilaje agricole. Cel mai mult mia placut ca a semanat cu un targ si nu sa facut nici o publicitate electorala asa cum a promis Dl Florin, organizatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *