Muzică şi expoziţie de animale la Târgul Agro Zoo de la Popăuţi. Galerie foto!

targ agro zooSute de botoşăneni au fost prezenţi, sâmbătă, la deschiderea ediţiei a III-a a Târgului Agro Zoo Botoşani.  Evenimentul se desfăşoară în incinta Staţiunii de cercetare Popăuţi şi cuprinde expozitii de utilaje agricole si prezentari de animale. De asemenea, sunt amenajate standuri cu produse agricole, produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, miere de albine, tuica si fructe. La eveniment au fost prezenţi politicieni din USL, primarul Ovidiu Portariuc, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Animalelor, Mihai Ţurcanu, Liviu Harbuz, consilierul premierului Victor Ponta pe probleme de agricultură.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a expus în cadrul târgului mai multe oi din ferma sa de la Suliţa. Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a exprimat dorinţa ca anul viitor astfel de târguri să fie organizate în toate comunele din judeţ.

Putem aşeza acest târg printre târgurile care sunt organizate la nivelul României. La anul vom organiza târgurile în fiecare localitate şi târgul final, ediţia IV-a, va fi organizat în această staţiune şi sunt convins că va fi un târg mult mai mare, mult mai bine organizat şi cu o participare mult mai masivă„, a spus Florin Ţurcanu.

Manifestarea de la Popăuţi va continua sâmbătă după amiază cu un spectacol de muzică populară susţinut de Sofia Vicoveanca, Dinu Iancu Sălăjanu, Mihai Ciubotaru, Nicoleta Rădinciuc, Valentin Lulciuc, Margareta Clipa. Vor mai evolua pe scenă formaţii de dansuri din VF. Câmpului, Săveni, Lozna, Călăraşi şi Cordăreni.

Evenimentul va continua şi duminică.

3 thoughts on “Muzică şi expoziţie de animale la Târgul Agro Zoo de la Popăuţi. Galerie foto!

  1. Nu merita sa va pierdeti timpul . Praf mult, teren denivelat astfel ca daca nu te uiti pe unde mergi poti sa-ti rupi vre-un „terminal” . Si in plus parcarea masinilor pentru plebei se face direct in cimp, dar ce-i mai rau la plecare nu ti se da voie sa mergi pe unde ai venit . Niste jandarmi , de altfel amabili iti indica directia spre cimp (pe aratura) unde mergi cam un kilometru pina la susea . O adevarata aventura, un veritabil test de anduranta specific masinilor 4 x 4 .

  2. Ansamblul TUDOREANCA a Caminului Cultural Tudora a fost pe data de 20.10.2012 la Popauti, dupa cum se poate vedea in fotografie.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnu Romeo dar tare sensibil mai sunteți la praf și la teren se vede că sunteți un clocit de la oraș care nu a muncit în viața lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *