CJ a dat 100.000 de lei pentru Târgul Agro Zoo, unde Ţurcanu şi-a expus oile

Florin Turcanu si oile sale Preşedintele Consiliulului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, şi-a expus, sâmbătă, oile personale la Târgul Agro Zoo de la Popăuţi. El a amenajat pentru „Ferma Ţurcanu” din Dracşani- Suliţa mai multe standuri unde a expus oile din rasa karakul pe care le deţine.  Interesant este că instituţia pe care el o conduce a finanţat cu 100.000 de lei întreaga manifestare de la Staţiunea de Cercetare. Deşi pare să existe un conflict de interese, şeful CJ neagă acest lucru.

Din banii pe care i-am dat de la CJ am făcut acele standuri unde sunt animalele tuturor crescătorilor. Nu există niciun conflict de interese”, a spus Ţurcanu

4 thoughts on “CJ a dat 100.000 de lei pentru Târgul Agro Zoo, unde Ţurcanu şi-a expus oile

  1. Ce treaba are CJ cu cercetarea din agricultura?????S-au terenurile si activele statiunii sunt foarte atractive pentru unii????.

  2. pai daca are ferma , si are oi, nu trebuie sa le expuna? da voi rastalmaciti totul in asa fel incat cititorii sa inteleaga ce vreti voi. acolo s-au expus oile fermierului turcanu, nu a presedintelui de consiliu judetean turcanu

  3. Un miliard vechi pentru niste scanduri batute in cuie? Poate totusi precizati si pe ce s-au dus banii publici mai exact. Si-a expus omul oile, asta e, le avea inainte sa fie presedinte de CJ, nu e mare lucru. Dar 100000 lei….au avut stilisti oile expuse?

  4. Becalizarea la Bucureşti,ţurcanizarea la Botoşani a PNL-ului;în concluzie PNL-ul sub Antonescu a devenit din partidul intelectualilor,partidul ciobănoilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *