Un cadru didactic cu 8,95 la titularizare a cerut post conducerii IŞJ, la o şedinţă de sindicat

cadre didacticeUn profesor care a obţinut nota 8,95 la concursul de titularizare nu a reuşit să-şi ia post în învăţământ. Acesta a concurat pe un post de profesor geografie în localitatea Corni, însă nu l-a putut ocupa, întrucât a fost repartizat un alt cadru cu notă mai mare. Pentru că posturile scoase la concurs pe această disciplină au fost puţine, profesorul respectiv nu a mai reuşit să se încadreze. Acesta s-a prezentat la şedinţa de vineri a Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, la care au participat în calitate de invitaţi şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, şi Daniel Cojocariu, inspector resurse umane, şi a cerut post în învăţământ.

Sunt din Botoşani şi am un copil. Am înţeles că va apărea un post la Stăuceni şi să îmi spuneţi dacă este vreo şansă să ocup eu postul respectiv„, a precizat cadrul didactic.

Daniel Cojocariu i-a răspuns că primul post care va apărea disponibil la această disciplină îi va fi dat.

Căutăm cele mai bune soluţii, pentru că sunt probleme cu unele discipline precum fizică, chimie, biologie sau geografie„, a spus inspectorul de resurse umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *