Doina Federovici: Avem una dintre cele mai puternice şi mai frumoase echipe care să ne reprezinte în Parlamentul României

Candidatul PSD la alegerile parlamentare, Doina Federovici, este convinsă că candidaţii USL sunt cei mai puternici şi că vor câştiga alegerile de pe 9 decembrie. Ea susţine că USL înseamnă „unica soluţie ligitimă pentru România”.

Am arătat încă o dată forţa noastră, omogenitatea acestei mari construcţii politice care se numeşte USL. Personal cred că noi, Botoşaniul, avem una dintre cele mai puternice şi mai frumoase echipe care să ne reprezinte în Parlamentul României. Sunt convinsă că toate cele patru colegii de parlamentar, din cele nouă ale judeţului Botoşani pe care candidează membrii PSD, vor fi câştigate„, a precizat Doina Federovici, preşedintele organizaţiei de femei a PSD.

4 thoughts on “Doina Federovici: Avem una dintre cele mai puternice şi mai frumoase echipe care să ne reprezinte în Parlamentul României

  1. Duda esti tu,ca nu ai coloana vertebrala!Doamna Doina este omul potrivit la locul potrivit! Daca v-a credeti asa de buna,de ce nu a-ti canditat d-voastra?

  2. Irina, mai du-te la scoala, deoarece in ciclul primar se invata pomii fructiferi. Dudul e un pom fructifer; fructele se numesc dude. Unele sunt de culoare alba, altele de culoare grena-violet, sunt mici si dulci la gust.
    Probabil, in mintea ta bolnava, ai vrut sa scrii altceva. Parerea mea este ca esti o …… !:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *