Juriştii din Partidul Forţa Civică oferă consiliere botoşănenilor cu datorii la bănci

Cristian Roman, presedinte Partidul Forta Civica
Cristian Roman, presedinte Partidul Forta Civica

Botoşănenii care au datorii la bănci pot primi consiliere gratuită de la juriştii Partidului Forţa Civică Botoşani. Cristian Roman, preşedintele PFC Botoşani, a declarat că cei interesaţi se pot prezenta la sediul partidului, situat pe strada Octav Onicescu, zilnic între orele 16,00 şi 18,00.

Noi, împreună cu o echipă tânără de jurişti, am decis să fim alături de botoşăneni, acordându-le consiliere juridică dacă sunt într-o astfel de situaţie. Vom încerca să le aducem la cunoştinţă cetăţenilor soluţiile pe care le au, respectiv refinanţare, termene de păsuire, suspendarea pentru o perioadă a ratelor, poate şi a dobânzilor, renegocierea dobânzilor. Oamenii aceştia au drepturi şi noi vrem să-i ajutăm„, a precizat Cristian Roman.

4 thoughts on “Juriştii din Partidul Forţa Civică oferă consiliere botoşănenilor cu datorii la bănci

  1. ei , lasa domnu…..lasa vrajeala….cand se discuta despre OUG 50 cu creditele, te durea in cot, ca reprezentant al judetului, in k…r te durea si aveau OPC in subordine…acu ai gasit prostii de amagit, lasa prosteala..apropo, creditul tau l/ai returnat sau astepti o noua functie NUMITA, ca sa.l returnezi.

  2. Cum au ajuns cetatenii datornici la banca domnule Roman ? Prin pierderea locurilor de munca in timpul guvernarii Boc. Unde erati atunci ? La guvernare ! Si eu sunt unul dintre datornicii pe care incercati sa-i mintiti cu aceasta consiliere. Un lucru sunt sigur ca in timpul guvernarii Boc am fost concediat de 5 ori, iar cand am apelat la institutiile statului sa se respecte sentintele judecatoresti pe nimeni nu a interesat acest lucru si brusc acum cand sunteti in opozitie, va doriti sa fiti alaturi de cetateni. Dureros este faptul ca si actualii guvernanti sunt la fel de mincinosi ca fostii ! Nimeni nu-mi va achita rata la banca si nimeni nu-mi va da nimic daca nu muncesc. Daca va intereseaza cum s-au respectat sentintele puteti vedea pe http://www.stelian-aivancesei.ro Gratuitatile le au doar politicienii.

  3. Cum au ajuns cetatenii datornici la banca domnule Roman ? Prin pierderea locurilor de munca in timpul guvernarii Boc. Unde erati atunci ? La guvernare ! Si eu sunt unul dintre datornicii pe care incercati sa-i mintiti cu aceasta consiliere. Un lucru sunt sigur ca in timpul guvernarii Boc am fost concediat de 5 ori, iar cand am apelat la institutiile statului sa se respecte sentintele judecatoresti pe nimeni nu a interesat acest lucru si brusc acum cand sunteti in opozitie, va doriti sa fiti alaturi de cetateni. Dureros este faptul ca si actualii guvernanti sunt la fel de mincinosi ca fostii ! Nimeni nu-mi va achita rata la banca si nimeni nu-mi va da nimic daca nu muncesc. Daca doiti mai multe explicatii intrati pe http://www.stelian-aivancesei.ro Gratuitatile le au doar politicienii.

  4. Poate il durea in k..r, sau nu. Problema lui. Si era reprezentantul Guvernului, nu al judetului. Al judetului era Tibuleac. Nu inteleg ce-i freaca pe unii grija, daca oamenii vor sa acorde sprijin, foarte bine. Scrie undeva ca nu deschid gura daca nu le dai votul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *