Funcţia de preşedinte al Tribunalului, scoasă la concurs. Vezi candidaţii!

Adrian ToporascuPatru judecători din Tribunalul Botoşani s-au înscris la concursul pentru funcţia de preşedinte al celei mai mari instanţe din Botoşani. Printre candidaţii care şi-au depus deja dosarele se află şi actualul preşedinte al Tribunalului, Adrian Toporăscu. Acesta a renunţat la decizia de a se pensiona şi a ales să obţină un nou mandat de trei ani, la care are dreptul.

„Mă gândesc cu oarecare dificultate la momentul în care voi trece în categoria pensionarilor, pentru că nu văd ce altă activitate juridică aş putea să desfăşor. Avocatura nu o agreez şi, atunci, având în vedere că mai am dreptul la un mandat, m-am gândit la un nou mandat„, a declarat, pentru BotosaniNews, Adrian Toporăscu.

Tribunalul botosaniContracandidaţii săi vor fi actualul viceprşedinte al Tribunalului, Aurel Dicu, dar şi preşedintele Secţiei civile, Georgică Burlacu. De asemenea, în cursă a intrat şi fosta preşedintă interimară a Judecătoriei Botoşani, Anitta Herghiligiu, care în prezent lucrează la Curtea de Apel Suceava.

One thought on “Funcţia de preşedinte al Tribunalului, scoasă la concurs. Vezi candidaţii!

  1. cred ca v-ajunge , domnule…..e timpul sa se schimbe unele persoane care troneaza mana in mana pe altarul justitiei, spre „binele” botosanenilor…….e timpul sa vina oameni curati, nepatati, fara povesti de succes si sprijin politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *