Administraţia Financiară evită îmbulzeala de la ghişee cu bonuri de ordine

Direcţia de Finanţe Botoşani  a găsit o modalitate de a evita aglomeraţia de la ghişeele instituţiei. De vineri, botoşănenii îşi vor putea ridica actele sau depune cererile pe baza unor bonuri de ordine. Măsura a fost luată de conducerea unităţii din cauza numărului tot mai mare de persoane care solicită, în această perioadă, adeverinţe de venit pentru ajutoarele de încălzire sau bani de liceu.

Activitatea Administraţiei a fost încărcată începând cu luna septembrie datorită cererilor foarte numeroase depuse de către contribuabili pentru eliberarea adeverinţelor de venit. Tocmai de aceea am suplimentat activitatea şi am deschis toate ghişeele de la parterul instituţiei”, a declarat şeful Administraţiei Financiare Botoşani, Dan Nechifor.

În plus, contribuabilii nu se vor mai îmbulzi pentru a ajunge primii la ghişee pentru că instituţia va pune la dispoziţia acestora bonuri de ordine.

De la începutul lunii septembrie şi până în prezent, Administraţia Financiară a eliberat în jur de 15 000 de adeverinţe de venit pentru contribuabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *