Rampă de gunoi amenajată la intrarea în fabrica consilierului local Mihai Tincu

platforma de gunoi O rampă de gunoi amplasată pe un spaţiu verde, exact în faţa căii de acces în fabrica de confecţii Rapsodia Conf, a stârnit, joi, nemulţumirea locatarilor din zonă. Punctul de colectare a gunoiului a fost amplasat exact pe scuarul de pe strada Independenţei, între fabrica de confecţii şi parcarea din zonă.

Muncitorii de la societatea Codacia au început amenajarea platformei, însă, în urma scandalului făcut de vecini, aceştia au renunţat.

platforma de gunoi Interesant este că fabrica de confecţii aparţine consilierului local PSD Mihai Tincu.

Este total nepotrivit locul. Este evident că este rea-intenţie în amplasarea acestui punct de colectare. Zona este construită în aşa fel încât nu permite o astfel de lucrare. Este un spaţiu deschis şi se poate vedea cu ochiul liber că nu se potriveşte realizarea acestui obiectiv aici. Proiectul a fost aprobat în luna aprilie- mai de Primărie„, a declarat Tincu.

Aceasta nu este prima nemulţumire legată de amplasarea punctelor de colectare a deşeurilor în municipiu. În mai multe zone ale Botoşaniului au fost amenajate astfel de platforme, locatarii acuzând că acestea afectează atât arhitectura zonelor, cât şi confortul lor.

2 thoughts on “Rampă de gunoi amenajată la intrarea în fabrica consilierului local Mihai Tincu

  1. Nu este o rampa de gunoi , ci un loc de depozitare a peturilor. Domnul consilier, daca este nemultumit de amplasarea acestuia, n-are decat sa-i gaseasca alt loc. Doar are acum, cum s-ar zice, painea si cutitul!

  2. Si crede ti ca in aceste puncte de colectare se vor aduna doar peturi ,sticla si carton?????? garantat vor fi pline numai cu gunoi menajer pentru ca inca
    la noi nu este bine stabilit si implementat modul de selectare a deseurilor.
    Dar cine stie poate va da si rezultate…………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *