Comisar şef din Poliţia Botoşani, prins beat la volan

Liviu SambotinUn ofiţer din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, băut la volan. Comisarul şef Liviu Sâmbotin, care ocupa funcţia de şefr al Secţiei rurale Corni, a băut la barul familiei Şfaiţer din Vorona, după care a urcat la volan şi a plecat spre Botoşani. La intrarea în municipiul Botoşani, el a fost oprit de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere, iar, după testare, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Liviu SambotinSâmbotin a demisionat, joi, din funcţia de şef al Secţiei de poliţie Corni, iar, din dispoziţia şefului IJP, colegii săi au început o anchetă administrativă, dar şi una penală.

2 thoughts on “Comisar şef din Poliţia Botoşani, prins beat la volan

  1. vai saracul, ca sa vezi ce a patit..SIGUR e prima data cand s-a urcat in asa o stare la volan in toata cariera lui de ofiter..

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      evident a incalcat legea, dar acelasi lucru poti face si tu…daca te tine…oricum cand vei fi depistat la fel vei pati. Insinuarile nu au sens pentru ca fiecare dintre noi raspunde pentru faptele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *