Cosmin Andrei despre schimbarea şefului Pieţei: Neregulile din piaţă nu sunt politice

viceprimarul Cosmin Andrei
viceprimarul Cosmin Andrei

Şeful Pieţei Centrale din Botoşani tratează diferenţiat agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în zonă. Cel puţin asta susţine viceprimarul Cosmin Andrei, care a declarat că fiecare producător are dreptul la o masă, însă sunt unii care primesc trei mese pe care le folosesc pentru vânzare, dar şi pentru depozitarea produselor care nu fac obiectul vânzării în piaţă. Viceprimarul municipiului Botoşani a precizat că neregulile din piaţă, sesizate şi de instituţii ale statului, nu sunt politice.

Instituţiile au făcut o informare foarte clară, aveam şi noi câteva detalii de activitatea care se întâmplă acolo şi sunt foarte grave„, a spus Cosmin Andrei.

Potrivit acestuia, şeful Pieţei Centrale, Constantin Isac, urmează să fie schimbat de pe post în cel mai scurt timp.

2 thoughts on “Cosmin Andrei despre schimbarea şefului Pieţei: Neregulile din piaţă nu sunt politice

  1. Asa este domnule viceprimar…de asta nu au loc sa vanda la taraba si oameni simpli ca altii au cate 4 mese…foarte bine luati masuri!

  2. Aceeasi metoda se aplica indiferent de partidul de la putere ! Daca mesele nu erau inchiriate aparea domnul viceprimar cu motivul ca nu este eficient seful pietii ca raman mese neinchiriate. De ce toate schimbarile care se fac, trebuie mai intai sa apara in presa, cand se poate foarte simplu sa se faca ? Piata a fost si este locul de unde se incaseaza „bani negri” de catre fiecare partid, de unde se primesc plocoane, sponsorizari si unde chiriile sunt mari ducand la umflarea preturilor. Este adevarat ca sunt asa zisii samsari, dar si-a pus domnul viceprimar intrebarea daca ei nu ar fi, care ar fi produsele si la ce pret s-ar comercializa? In judet a fost seceta, a fost grindina care a distrus recolta si ma intreb care este diferenta intre samsari si supermarketurile care fac la fel. Ar trebui ca cei care inseala cumparatorul, care -si bate joc de el sa nu mai poata inchiria si vinde, sa rezerve cateva mese pentru producatorii autohtoni si sa se respecte legea. Nu cand au nevoie de bani sa se trimita controalele si sa se stranga bani pentru „alte nevoi”. Care este suma pe care o incaseaza primaria din inchirierea meselor din piata, pentru spatiile din hale ? Care este suma pe care o va incasa primaria daca nu ar exista samsarii ? Care-i schimbarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *