Jandarmii vor asigura ordinea la Târgul Agro Zoo şi la acţiunile sportive

jandarmi la stadionÎn perioada 19 – 21 octombrie, jandarmii botoşăneni vor executa mai multe misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros, organizate în judeţul Botoşani.

Vineri, de la orele 15.00, jandarmii vor fi prezenţi la Stadionul municipal Dorohoi, unde vor lua toate măsurile necesare pentru a preîntâmpina orice fel de probleme ar putea apărea pe timpul desfăşurării meciului de fotbal între echipele F.C.M. Dorohoi şi C.S.M. Kosarom Paşcani, iar sâmbătă, 20 octombrie, vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal disputat, începând cu orele 11.00, de către echipele F.C. Botoşani şi Unirea Slobozia, pe Stadionul municipal Botoşani.

Sâmbătă şi duminică, jandarmii vor fi prezenţi şi vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii optime de ordine şi siguranţă publică a Târgului Agro Zoo, care se va desfăşura în incinta Staţiunii Popăuţi.

 Tot sâmbătă, de la orele 13.00, jandarmii vor fi prezenţi la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din municipiul Botoşani, unde va avea loc meciul de volei între echipele ProVolei Botoşani şi C.S.M.Focşani.

Recomandăm participanţilor la aceste manifestări să adopte un comportament civilizat, să respecte măsurile de siguranţă stabilite de organizatori şi de forţele de ordine, iar în cazul în care întâmpină probleme să solicite intervenţia jandarmilor prezenţi la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

sursa: comunicat IJJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *