Doi foşti lideri PNL, candidaţi la parlamentare din partea PP-DD

sigla PP-DDDoi foşti lideri ai Partidului Naţional Liberal vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea PP-DD. Este vorba de fostul preşedinte al PNL, Corneliu Popescu, care va candida pentru Senat pe Colegiul 2 Dorohoi-Flămânzi, dar şi de fostul vicepreşedinte al PNL Gheorghe Ciubotaru, care va candida pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 Botoşani.

Lor li se va adăuga liderul PRM, Dumitru Codreanu, care va candida pe Colegiul senatorial Darabani- Săveni.

6 thoughts on “Doi foşti lideri PNL, candidaţi la parlamentare din partea PP-DD

  1. PROSTITUATE POLITICE SE CHEAMA! ASA SPUNE POPORU DE FETELE CARE ZBOARA DIN FLOARE IN FLOARE DUPA PROFIT IMEDIAT ! CA CELE DE PE CENTURA! NU AU COLOANA LA CIOLANUL BUGET POPORULUI !RUSINE ! OARE AU ! NU SA VERZI CE POLITICI AU DESPRE CUM VOR SA FACA EI BINE POPORULUI ROMAN!

  2. nu le este rusine si mai cristescule amarastean ce esti cum ramane cu „traseistii „de care vezi doamne fugeai ca de c voi si partidul poporului ca-ti miroseau parca, sau unii sunt traseisti si altii nu? te rog sa explici POPORULUI mai ametitule , pai mai traseisti dupa CIOLAN ca cei pe care i-ai adus nu cred ca gaseai nici daca cautai,curve politicice ,asta sunteti,Gelu Prajitura ca asta asa o sa moara in constiinta botosanenilor si Popescu un alt nimeni,abia asteptam sa-l vedem si pe Codreanu caruia prin iarna tare-i mai putea „PARTIDUL POPONARILOR’ dar asta numai pentru ca nu ajungea si el

  3. niste oportunisti ce alearga poate mai prind ceva dar tovarase Cristescu,parca ziceai ca nu,cei care au mai trecut prin alte partide nu au ce cauta ca PP DD doamne fereste ,un „partid curat cu oameni noi’ ,astia sunt oameni noi in acceptiunea ta?Vai de capul tau „Danut Diaconescu ” ce cadere ti se pregateste cu astfel de „PERSONAJE’politice,niste anonimi,de care n-a avut nevoie de niciun partid ,ca daca aveau nu erau azi la PP DD

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Uite ce aparatori are miki spaga! Bravo patrioti, bravo oameni cinstiti, dati cu putere in botosaneni pentru apararea lu miki!

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca astia care au fost liberali peste 20 de ani, sunt traseisi si prostituate, ce este miki spaga? Chiar il doriti parlamentar pe miki spaga(Serban Mihailescu)?

  6. FRUSTRATULE ! Ti se vede IP -ul si de la adresa dintre Imparat Traian si Grivita si de la Simcos ! Probele le voi duce personal la Cristescu sa stie si el ce membrii de partid fac anticampanie ! UPC-ul nu are securizate toate adresele de IP . Tapa fraiere ! Informaticieni chiar exista ! Ti-ai pus capat carierei de traseist politic ! Falitule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *