Notar cu datorie de 2 miliarde lei vechi la fondul de sănătate. Vezi topul datornicilor!

Costel Lupascu, directorul CAS Botosani
Costel Lupascu, directorul CAS Botosani

Au venituri de invidiat, însă uită să îşi mai plătească dările la stat. În topul datornicilor, un notar din Botoşani ocupă primul loc. Acesta este dator vândut Casei Judeţeană de Asigurări de Sănătat, având un debit la fondul de sănătate care depăşeşte 2 miliarde lei vechi. Îl urmează un expert contabil, cu o datorie de 1,7 miliarde lei vechi, un lichidator care are de plătit la fondul de sănătate 900 milioane lei vechi. Pe locul patru se situează încă un notar, cu o datorie de 600 milioane lei vechi. 

Aceştia nu au mai trecut pe la Casa de Asigurări de Sănătate să îşi plătească dările de câţiva ani. 

Noi predăm dosarul debitorilor la ANAF şi de acolo se va recupera debitele. Cei mai mari debitori sunt cei cu activităţi independente„, a declarat Costel Lupaşcu, preşedinte interimar la Casa de Asigurări de Sănătate Botoşani.

Pe lista instituţiei sunt mii de botoşăneni în faza de executare silită pentru neplata fondului de sănătate. De asemenea, în jur de 500 de persoane fizice au acţionat în instanţă CAS Botoşani cerând anularea penalităţilor, dar şi a debitelor.

2 thoughts on “Notar cu datorie de 2 miliarde lei vechi la fondul de sănătate. Vezi topul datornicilor!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    statul a nascocit o mare porcarie, te face dator fara sa ai contract.eu daca nu vreau sa inchei contract pentru un serviciu de ce trebuie sa platesc? sa tin in functii niste posturi care nu se justifica?si asa platim taxe aberante, un sistem plin de politisti, politisti locali, jandarmi, sri-sti, spp-isti etc. bai frate zici ca e tara lui bin laden ce aparat de opresiune avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *