Aparatură medicală şi electronică furată de la Spitalul Darabani

Mai multe bunuri au dispărut din fostul Spital orăşenesc Darabani, desfiinţat în urmă cu un an, a declarat primarul Corneliu Aroşoaie.
Acesta susţine că persoane necunoscute au furat din unitatea medicală atât aparatură medicală, cât şi aparatură electronică şi electrocasnică.

„S-a furat toată aparatura medicală, dar şi frigidere, aragaze, maşini de spălat, tot ceea ce era necesar pentru a funcţiona bucătăria. Nu mai spun la Interne, că acolo a fost totul pus la punct şi acum lipsesc paturi, dulapuri, perne, cearşafuri şi aşa mai departe”, a afirmat Aroşoaie.

Primarul, care speră ca spitalul să fie reînfiinţat în cel mai scurt timp, susţine că a făcut sesizare atât la Poliţie, cât şi Prefectură şi Consiliul Judeţean privind dispariţia bunurilor din spital.

Autorităţile locale susţin că au făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii şi au primit promisiunea că fostul spital din Darabani va fi reînfiinţat anul viitor, el urmând să deservească peste 50.000 de persoane din zona de nord a judeţului Botoşani

2 thoughts on “Aparatură medicală şi electronică furată de la Spitalul Darabani

  1. Corneluș, spitalul va fi înființat ”la Paștele Cailor”!
    Iar aparatura electrică și etc. furată (Oare cum or fi fost scoase din spital: frigiderele, mașinile de spălat, etc., în buzunare?, în sacoșe de plastic?!) se va găsi tot la Paștele Cailor! Știi să dai praf, stimabile!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    …manevrele de scotere a acestor aparaturi, s-a facut in timpul vechiului regim !!! cum si-ar fi terminat fostul primar casa???sau sa-si casatoreasca copii pe la iasi si etc etc….de unde bani ??? ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *