Exclusiv! ARD şi-a stabilit candidaţii la parlamentare. Vezi surprizele!

Alianta Romania Dreapta ARDAlianţa România Dreaptă şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. În urma negocierilor interne, PDL a obţinut, la Botoşani, şase candidaturi, Partidul Forţa Civică două şi PNŢCD unul. 

Surse din interiorul alianţei susţin că până în acest moment sunt categorice opt candidaturi, cu excepţia celei pe Colegiul 6 Botoşani, unde este luată în calcul atât canditatura lui Cătălin Flutur, dar şi cea a preşedintelui organizaţiei de tineret a PDL, Gabriel Alecsandru, a fostului viceprimar Cătălin Alexa sau chiar a lui Gelu „Prăjitură” Ciubotaru.

Pe lângă patronul de la Lacto Solomonescu, Dumitru Solomonescu, dar şi directorul general de la Conted, Manuel Popa, surpriza mare o reprezintă ţărănistul Bogdan Vâscu, adus din Iaşi. El este medic stomatolog şi este fiul liderului PNŢCD Iaşi Constantin Fătu. Acesta a candidat, în 2008, la Primăria Iaşi.

De asemenea, la Colegiul senatorial Săveni- Darabani a fost aruncat în luptă un om de afaceri din Darabani. Este vorba de Valentin Ilie Făgărăşan, în vârstă de 37 de ani, care a lucrat mulţi ani în străinătate.

În rest candidaţii sunt următorii:

Camera Deputaţilor:

– Colegiul 1 Flămânzi: Neculai Rebenciuc (PDL)

– Colegiul 2 Dorohoi: Manuel Popa (PDL)

– Colegiul 3 Săveni: Dumitru Solomonescu (Forţa Civică)

– Colegiul 4 Darabani: Stelică Strugaru Iacob (PDL)

– Colegiul 5 Botoşani: Cristian Roman (Forţa Civică)

– Colegiul 6 Botoşani: indecis

Senat:

– Colegiul 1 Dorohoi- Flămânzi: Bogdan Vâscu (PNŢCD)

– Colegiul 2 Săveni- Darabani: Valentin Ilie Făgărăşan (PDL)

– Colegiul 3 Botoşani: Daniel Humelnicu (PDL)

4 thoughts on “Exclusiv! ARD şi-a stabilit candidaţii la parlamentare. Vezi surprizele!

  1. Nu cred ca va candida Flutur! Risca prea mult! O eventuala infrangere, dealtfel foarte probabila, inseamna incheierea definitiva a carierei lui politice! Doua infrangeri consecutive… e prea mult pentru oricine! Daca nu candideaza, ramane cu sanse foarte mari sa revina la primarie dupa 4 ani!

  2. asa te dai de cunoscator iury cand de fapt in spatele ratiunii tale zace invidia,pai draga iury este tocmai invers,un mandat de parlamentar ii aduce lui Flutur si mai multa valoare nu ca l-ar impiedica sa mai ajunga primar si dupa patru a nu ,timp in care astia vor arata de ce sunt in stare ,Flutur vine si va mai ia o data primaria,el oricum nu pierde,pierde doar daca sta pe tusa!

  3. ARD ! CE REALTATE CRUNTA ! NUMELE EI SPUNE CLAR CE A FACUT PEDELEU AU ARS LA PUNGA PENSIONARII, PERSOANELE CU HANDICAP, SALARIATII DE LA STAT ! DIN NOU NE SPUN PE FATA DE VENIM VA ARD! ne vor arde si mai rau ca pana acum vor sa schimbe si anotimpurile ! DUCA-SE PE PUSTII CU GANDURILE LOR DE A MAI CALCA ODATA POPORUL PE CAP! EI URASC POPORUL ROMAN DE ASTA IL ARD!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    altii mai buni nu a-ti gasit sa propune-ti pt functia de deputat sau senator ?? a-ti pus pe strugaru, care nu a facut nimic pentru darabaneni, nu a luptat pt a nu li se inchide sputalul , nu a facut nimic…acum deschide o fabricuta, creaza locuri de munca, si dupa alegeri o inchide !! ..Rebenciuc, asta care a pus stapanire pe terenurile multor pers din flamanzi, si a cultivat in voia sa fara a le da nimic acelor persoane…NISTE MODELE IN ACEST PARTID NU GASITI ???….MA IMPRESIONA-TI LA MAXIM!! ABIA ASTEPT SA VOTEZ, PPD, USL, SAU ALTE PERTIDE DAR NICI DECUM ard!!! :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *